Dispositivos y accesorios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Prep. 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
9.6 g
Calorías
1183 kJ /
283 kcal
Grasa
23.4 g
Carbohidratos
8.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip soslar ve ezmeler
11 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Pico de Gallo
5min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6h 30min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Siyah Zeytin Ezmesi
50min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Otlu Peynir Ezmesi
20min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Rokalı Pesto
10min
Haydari
10min