Dispositivos y accesorios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Prep. 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
9.6 g
Calorías
1183 kJ /
283 kcal
Grasa
23.4 g
Carbohidratos
8.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip soslar ve ezmeler
11 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Ninguna valoración
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Ton Balıklı Ezme
10min
Kabak Tatlısı
7h
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Elmalı Bar
1h 20min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Patlıcan Beğendi
50min