Dispositivos y accesorios
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
27 g
Calorías
896 kJ /
213 kcal
Grasa
8 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sri Lankan Feast
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Curry (Dahl)
30min
Hake and Prawn Burger
15min
Tom Yum with Prawns
25min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Prawn Curry
30min
Keralan Fish Curry
30min