Dispositivos y accesorios
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
27 g
Calorías
896 kJ /
213 kcal
Grasa
8 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sri Lankan Feast
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seafood Korma
40min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Chai masala
15min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Seafood Laksa
25min
Italian Crusted Lamb
5h
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Lamb tagine with apricots and honey
1h 30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Keralan Fish Curry
30min