Dispositivos y accesorios
Pakker med dampet pighvar og blandede grøntsager
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
salt¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver)pighvarfileter (120-200 g hver)4
-
citroner helst økologiske1 - 2
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgetter, bladselleri, majroer), skåret i mindre stykker efter behov200 g
-
bredbladet persille, frisk kun blade6 kviste
-
vand500 g
-
kartofler skrællede og skåret i skiver (3 mm)400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30 g
Calorías
1693 kJ /
404 kcal
Grasa
23 g
Fibra
2.3 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bagt laks og kartoffel med dild
1h 15min
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Fiskeburger
Ninguna valoración