Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
TM5 TM6

Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci

3.4 (5 valoraciones )

Ingredientes

Sarmalele cu păsat

  • 250 g păsat
    o bien 250 g bulgur
  • 1200 g apă
  • 6 - 12 frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
  • 180 g ceapă, tăiată jumătăți
  • 2 căței de usturoi
  • 200 g ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
  • 20 g unt, nesărat sau sărat
  • 1 - 1 ½ linguriță sare
  • ½ - ¾ linguriță piper negru măcinat

Sosul

  • 30 g unt, nesărat sau sărat
  • 80 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
  • ½ - ¾ linguriță sare
  • ¼ - ½ linguriță piper negru măcinat

Inf. nutricional
por 1 porție
Calorías
1185 kJ / 283 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
34 g
Grasa
12 g
Fibra
5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas