Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 gramů sýru, pecorino, na kousky (cca 2-3 cm)
- 40 gramů vlašských ořechů
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného, podle chuti
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 500 gramů vody
- 500 gramů lilku, vcelku
- 2 vejce
- 50 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- olej na smažení
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 2217 kJ / 530 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 44 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2h 5 min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Ras el hanout
5 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min
Americké pečené fazole
Ninguna valoración
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Ninguna valoración
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Ratatouille
40 min