Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
TM6 TM5

Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting

4.8 (211 valoraciones )

Ingredientes

Lemon Cakes

  • 80 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 250 g caster sugar
  • 1 lemon, zest and juice
  • 4 medium eggs
  • 240 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 130 g Greek yoghurt

Lemon Curd

  • 110 g caster sugar
  • 1 - 2 lemons, zest and juice
  • 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces
  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 1 medium egg

Swiss Meringue

  • 3 egg whites, from medium eggs
  • 140 g caster sugar
  • 1 pinch salt

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1753 kJ / 419 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
57 g
Grasa
18 g
Fibra
0.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas