
Dispositivos y accesorios
Kluski śląskie
Prep. 10min
Total 30min
4 porcje
Ingredientes
-
skrobi ziemniaczanej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu160 g
-
ziemniaków, mączystych ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)500 g
-
jajko1
-
soli½ łyżeczki
-
woda osolona, do gotowania klusek
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
265.8 kcal /
1112.2 kJ
Proteína
4.1 g
Grasa
1.3 g
Carbohidratos
58.5 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
0.4 g
Sodio
318.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

KUCHNIA POLSKA
11 Recetas
Polonia
Polonia