Dispositivos y accesorios
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Prep. 15min
Total 24h 15min
16 portions
Ingredientes
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
18.4 mg
Proteína
0.9 g
Calorías
482.2 kJ /
115.3 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
8.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Basic kimchi
144h 20min
Vegan custard
15min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
DIY fruit dippers
35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free tortillas
40min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Tri-coloured snow cones
1h