Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 artyčoků, fialových, očištěných, na poloviny
- 70 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 20 gramů staršího pečiva
-
20
gramů pecorina, na kousky (2 cm)
o bien 20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm) - 10 lístků čerstvé máty, umyté a osušené
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, plus na vymazání mísy
- mozzarella, třešničky, pro servírování
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1251 kJ / 299 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 13.5 g
- Grasa
- 18.9 g
- Fibra
- 12.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vinná marináda
Ninguna valoración
Piknikový plněný chléb
Ninguna valoración
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Pomazánka z lilku
45 Min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Ninguna valoración
Fenyklová focaccia
Ninguna valoración
Pak choi s houbami
15 min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Vitello tonato
2 godz.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Ninguna valoración
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min