Dispositivos y accesorios
Tomato and Mushroom Spaghetti
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) (to taste)1 pinch
-
bacon lardons (opcional)100 g
-
tinned button mushrooms, sliced drained80 g
-
passata300 g
-
water550 g
-
dried spaghetti300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
469.1 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1536.6 kJ /
367.3 kcal
Grasa
7.5 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
63.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Boiled Long Pasta
20 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Lime and Lemonade
5 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Lemonade
5 min
Herbal Tea and Biscotti
55 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 h