Dispositivos y accesorios
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
Prep. 30min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
-
pudding rice250 g
-
whole milk800 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste2 - 3 Tbsp
-
raisins (opcional) to taste2 - 3 Tbsp
-
tart apples peeled, cored, quartered600 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling80 g
-
medium eggs5
-
freshly squeezed lemon juice (see tip)1 tsp
-
ground cinnamon (opcional)½ tsp
-
flaked almonds100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
98.1 mg
Proteína
10.3 g
Calorías
1600.2 kJ /
382.5 kcal
Grasa
19.2 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
43.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Lemonade
5min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Tarte Tatin
1h
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min