Dispositivos y accesorios
Homemade miso soup
Prep. 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
982.1 mg
Proteína
9.7 g
Calorías
512 kJ /
122.4 kcal
Grasa
4.9 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
9.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Miso Soup
40min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Brown Rice Congee
30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Blackened Fish Burger
Ninguna valoración
Salmon Miso Soup
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min