Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
o bien 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 18.2 g
- Grasa
- 12.8 g
- Grasas saturadas
- 1.8 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 987.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Ninguna valoración
Caprese Wrap
10 Min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Ninguna valoración
Vejetaryen Pizza
Ninguna valoración
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Ninguna valoración
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Ninguna valoración
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1h 15min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45 min