Dispositivos y accesorios
Rabarber og ingefær crème brûlée
Prep. 15min
Total 7h 30min
8 portioner
Ingredientes
-
ingefær2 cm
-
rabarber skåret i skiver (1 cm)250 g
-
sukker, hvid plus ekstra til at drysse100 g
-
appelsinskal ingen hvid marv1 tsk
-
fløde, 35 %600 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
æggeblomme7
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
36 mg
Proteína
4 g
Calorías
1483 kJ /
355 kcal
Grasa
31 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
18 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Australsk sommer
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kaffesmåkager
Ninguna valoración
Tiramisusmåkager
Ninguna valoración
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Ninguna valoración
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna valoración
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna valoración
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna valoración
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna valoración
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna valoración
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna valoración
Fruktgeléer
Ninguna valoración