Dispositivos y accesorios
Svampe- og grønkålsrisotto
Prep. 10min
Total 55min
2 portioner
Ingredientes
-
cheddar skåret i stykker40 g
-
grønkål2 stilke
-
løg, brune½
-
fed hvidløg2
-
smør20 g
-
ris, brune130 g
-
grøntsagsbouillon1 terning
-
vand500 g
-
champignoner, friske skåret i skiver180 g
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
203 mg
Proteína
19 g
Calorías
2056 kJ /
491 kcal
Grasa
18 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
69 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sam Wood
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nessuna valutazione
Soba nudler
Nessuna valutazione
Japanske ramen nudler
Nessuna valutazione
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min