Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1998 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 31.7 g
- Fibra
- 1.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Ninguna valoración
Panettone s čokoládou a pomerančem
3h 30min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2óra
Jehněčí klobása
3h 30min
Berberské koření
10p
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Ninguna valoración
Losos s pórkem a bylinkami
35p
Mini cheesecaky s jahodami
50p
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15min
Crème brûlée s vaječným likérem
1ωρ. 15 λεπτ.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Jogurtový cheesecake
8h