Brunede kyllingterninger
TM6

Brunede kyllingterninger

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 20 g vegetabilsk olje
    o bien olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
    o bien 20 g løk, gul, delt i terninger
  • 250 g kyllinglår, uten skinn, uten bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull
    o bien kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull

Inf. nutricional
por 250 g
Calorías
1878 kJ / 449 kcal
Proteína
59 g
Carbohidratos
3 g
Grasa
22 g
Grasas saturadas
2 g
Fibra
0.2 g
Sodio
167 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas