Dispositivos y accesorios
Stegt pizza med tomat og ost
Prep. 30min
Total 3h
8 portioner
Ingredientes
Dej
-
vand350 g
-
sukker1 tsk
-
10 g gær, smuldrettørgær1 tsk
-
vegetabilsk olie til smøring
-
semulje300 g
-
bagehvedemel plus ekstra til mel300 g
-
havsalt2 tsk
Topping
-
100 g Provolone (Italiensk ost), skåret i stykker (3-4 cm)pecorino skåret i stykker (3-4 cm)100 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
havsalt1 tsk
-
basilikum, frisk kun blade2 kviste
-
oregano, tørret1 tsk
-
vegetabilsk olie til stegning
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
2121 kJ /
507 kcal
Grasa
26.6 g
Fibra
3.2 g
Carbohidratos
59.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza og focaccia
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Porre- og skinketærte
Ninguna valoración
Cheesecake med woodruffsirup
Ninguna valoración
Proteinkiks med frø og kerner
Ninguna valoración
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Ninguna valoración
Pizzahorn
Ninguna valoración
Blomsterboller
Ninguna valoración
Ciabatta
Ninguna valoración
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna valoración
Lasagneruller med spinat
Ninguna valoración
Salte aperitifstjerner
Ninguna valoración
Mini franskbrød med blommefyld
Ninguna valoración
Juletræscanapeer
Ninguna valoración