Dispositivos y accesorios
Herfstlimonade/Virgin sangria
Prep. 10min
Total 35min
6 glazen
Ingredientes
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 glas
Sodio
1.8 mg
Proteína
0.3 g
Calorías
366.8 kJ /
87.7 kcal
Grasa
0.8 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Roze herfst
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Eiersalade met curry
1h 30min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Ninguna valoración
Vegan Burgers
Ninguna valoración
Geode cake
Ninguna valoración
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Ninguna valoración
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Limonade
5min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Ninguna valoración
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Ninguna valoración
Pulled Pork
Ninguna valoración
Kip tikka masala
1h 10min