Dispositivos y accesorios
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
Prep. 15min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
fed hvidløg2
-
porrer skåret i stykker150 g
-
olivenolie40 g
-
risottoris (fx Arborio, carnaroli)300 g
-
hvidvin60 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (3 cm)350 g
-
vand600 g
-
1 teske med top hønsebouillonhønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
babyspinat, frisk100 g
-
smør i tern30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
37 g
Calorías
2820 kJ /
670 kcal
Grasa
25 g
Carbohidratos
60.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Familiebord
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna valoración
Soba nudler
Ninguna valoración
Japanske ramen nudler
Ninguna valoración
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna valoración
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min