Dispositivos y accesorios
Cremet torsk
Prep. 10min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie70 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)600 g
-
vand100 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)500 - 600 g
-
sorte oliven90 g
-
mælk400 g
-
smør i tern65 g
-
hvedemel60 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
muskatnød, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
rasp100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.4 g
Calorías
2591 kJ /
619 kcal
Grasa
40.8 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ørred med hollandaisesauce
50min
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Fiskeburger
Ninguna valoración