Dispositivos y accesorios
Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris
Prep. 20min
Total 1h 50min
6 portioner
Ingredientes
Fiskefrikadeller
-
korianderblade, friske15 g
-
fed hvidløg3
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
sejfileter skåret i stykker500 g
-
vand500 g
-
salt1 tsk
-
rasp400 g
Savoy-ris
-
olivenolie30 g
-
fed hvidløg2
-
savoykål skåret i stykker150 g
-
salt1 tsk
-
ris, langkornet250 g
-
vand800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25.3 g
Calorías
1741 kJ /
416 kcal
Grasa
15.6 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ørred med hollandaisesauce
50min
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Fiskeburger
Ninguna valoración