Dispositivos y accesorios
Havaborre med rosiner og pinjekerner
Prep. 15min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
rosiner100 g
-
pinjekerner50 g
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
havaborrefileter udbenede (ca. 100 g hver)6
-
løg i kvarte120 g
-
fed hvidløg3
-
spinatblade, friske500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.8 g
Calorías
1799 kJ /
430 kcal
Grasa
27.1 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ørred med hollandaisesauce
50min
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Fiskeburger
Ninguna valoración