Dispositivos y accesorios
Rabarbertaart
Prep. 15min
Total 55min
8 stuks
Ingredientes
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
8.8 g
Calorías
1874 kJ /
450 kcal
Grasa
29 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tiramisu
5h 20min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Mediterraanse gebakjes
Ninguna valoración
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Kimchi risotto
25min
Pruimentaart
1h 30min
Romige snijbietsoep
35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Amandel Spritz-koekjes
1h