Dispositivos y accesorios
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prep. 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
628.5 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
268 kJ /
63.8 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
11.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basis
8 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sloppy Gold Rush Burgers
Ninguna valoración
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Ninguna valoración
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna valoración
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Ninguna valoración
Smoothie trio
10min
Gestoomde spinaziecake
35min
Paashaas apero-hapjes
Ninguna valoración
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Ninguna valoración
Gevulde kalkoenborst
Ninguna valoración
Blue Hawaii
Ninguna valoración
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Ninguna valoración
Gestoomde kip op zijn geheel
Ninguna valoración