Dispositivos y accesorios
Gazpacho med abrikos og tomat
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
-
abrikos moden, uden sten, skåret i mindre stykker250 g
-
eddike30 g
-
tomat moden, skåret i mindre stykker80 g
-
sød paprika støt½ teske
-
skinke serrano, skåret i mindre stykker40 g
-
salt1 knivspids
-
vand50 g
-
fetaost, skåret i tern (1-2 cm)gedeost, alle slags skåret i tern (1-2 cm)150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
372 mg
Proteína
11 g
Calorías
964 kJ /
231 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nærende mad til hele familien
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración