Dispositivos y accesorios
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
Prep. 10min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
Berbere-kryderiblanding
-
korianderfrø2 teske
-
ingefær, stødt1 ½ teske
-
nelliker8
-
kanelstang½
-
bukkehornfrø1 ½ teske
-
allehånde, hele4 - 5
-
cayennepeber, stødt5 g
-
kardemommefrø1 teske
-
hvidløgspulver1 teske
-
sød paprika10 g
-
røget paprika, stødt5 g
-
spidskommen, stødt1 teske
-
gurkemeje, stødt1 teske
-
muskatnød, stødt½ teske
Zighinì
-
løg, hvide skåret i halve200 g
-
fed hvidløg2
-
vegetabilsk olie40 g
-
oksekød culotte, skåret i mindre stykker (2 cm)400 g
-
hakkede tomater250 g
-
sukker1 teske
-
salt1 tsk med top
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
554.8 mg
Proteína
23.3 g
Calorías
1689.3 kJ /
403.8 kcal
Grasa
27.5 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Varierede hverdagsmåltider
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna valoración