Dispositivos y accesorios
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Prep. 15min
Total 1h 5min
16 pieces
Ingredientes
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
169 mg
Proteína
3 g
Calorías
243 kJ /
58 kcal
Grasa
2 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Superior Seafood Pot
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Carrot Pasta
1 godz. 20 min
Poi
45 min
Homemade sausages
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
ABC Soup
1 godz. 10 min