Dispositivos y accesorios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prep. 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
8 g
Calorías
3110 kJ /
743 kcal
Grasa
41 g
Fibra
24.1 g
Carbohidratos
79 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Boeddha bowl met kip
1h
Franse brunch
Ninguna valoración
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Vloeibare karamel
25min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Kerstman macarons
3h 20min
Karamelpudding
1h
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Wit Brood
Ninguna valoración
Victoria biscuit gebak
1h 10min