Dispositivos y accesorios
Hrušky v červeném víně
Prep. 10min
Total 45min
4 porce
Ingredientes
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porce
Proteína
1.5 g
Calorías
1751 kJ /
418 kcal
Grasa
0.7 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
72.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Menu pro každý den
75 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Paštikové penízky
1h 15min
Dresink s vejci a bylinkami
10min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Ninguna valoración
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Ninguna valoración
Terina z rajčat
25h 20min
Karamelový fondán
15min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Zabaione
15min
Ovocný nektar
10min