Dispositivos y accesorios
Easy mac and cheese
Prep. 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
855.9 mg
Proteína
25.6 g
Calorías
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Grasa
36.4 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
23.2 g
Carbohidratos
44.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Cooking
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
VEGEMITE® pasta
30min
Granini slice
2h 15min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Steamed rice
25min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Mac & cheese cups
1h 15min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Tuna mornay
45min