Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Prep. 20min
Total 28h 15min
18 slices
Ingredientes
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
273.2 mg
Proteína
7 g
Calorías
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Grasa
33.2 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
17.6 g
Carbohidratos
51.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Afghan biscuits
25 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Buttercream icing
5 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Cream cheese frosting
5 Min