Dispositivos y accesorios
Beef and Broccoli Sauté
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
507 mg
Proteína
37 g
Calorías
1787 kJ /
427 kcal
Grasa
26 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Korean Beef Sauté
1h 25min
Lemon Garlic Chicken
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Chicken Adobo
1h 25min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Shrimp Scampi
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Chicken Marsala
40min