Dispositivos y accesorios
Beef and Broccoli Sauté
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
507 mg
Proteína
37 g
Calorías
1787 kJ /
427 kcal
Grasa
26 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tortilla Soup
25min
Chicken Adobo
1h 25min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Shrimp Scampi
40min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min