Dispositivos y accesorios
Basic Vegetable Soup
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcional)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
852.1 mg
Proteína
6 g
Calorías
777.4 kJ /
185.8 kcal
Grasa
6 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
27.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Split Pea Soup
1h 25min
White Bean Soup
2h 45min
Leek and Potato Soup
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min