Dispositivos y accesorios
Lemon Snaps
Prep. 20min
Total 2h 40min
24 pieces
Ingredientes
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcional)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
1 g
Calorías
669 kJ /
160 kcal
Grasa
8 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cookie Exchange
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Snickerdoodles
25min
Easy Amaretto Fudge
2h 20min
Vanilla Sugar
72h
Coconut Almond Candies
55min
Mixed Berry Hand Pies
1h 50min
Texas Sheet Cake
1h 30min
Orange Sugar Cookies
55min
Garibaldi Biscuits
40min
Sesame logs
1h 25min
English Muffin Bread
1h 20min
Black and White Cookies
2h