Dispositivos y accesorios
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
Prep. 35min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
dried instant yeast15 g
-
water warm320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil30 g
Lamb Filling
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing20 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
toasted pine nuts50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
water100 g
-
sesame seeds4 tsp
-
natural yoghurt250 g
-
sumac1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20 g
Calorías
2293 kJ /
548 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
54 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A TASTE OF THE WORLD
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Aussie Potato Salad
1h 30min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Gozleme
1h 40min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Arabian spice mix
5min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Polish doughnuts
2h 30min
Three cheese pides
1h 40min
Chicken Pastilla
1h 25min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min