Dispositivos y accesorios
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
Prep. 20min
Total 5h 40min
12 slices
Ingredientes
Almond Base
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft20 g
-
roasted almonds (see tip)200 g
-
brown sugar60 g
-
fine sea salt1 pinch
Fig Jam
-
dried figs stems removed100 g
-
water100 g
-
sugar80 g
-
lemon juice only½
Ricotta Cheesecake
-
sugar170 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
egg whites from large eggs3
-
unsalted butter soft170 g
-
egg yolks from large eggs3
-
ricotta cheese250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
self-raising flour80 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon for dusting2 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
9 g
Calorías
1784 kJ /
426 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
DESSERTS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Frangipane Cake
1h 45min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Pear and chocolate frangipane
2h
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h