Dispositivos y accesorios
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prep. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
7.4 g
Calorías
1865 kJ /
444 kcal
Grasa
32.3 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
31.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Paddenstoelentaart
1h 30min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Ninguna valoración
Turkse flatbreads
2h 10min
Baba met rum
Ninguna valoración
Lamsspiesjes
Ninguna valoración
Avocadomayonaise
15min
Koffiedessert
15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Ninguna valoración
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Marmercake
2h
Karameltaart
3h 50min