Vada
TM6 TM5 TM31

Vada

4.2 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 270 g urad dal (see Tips)
  • cold water, for soaking
  • 1 tbsp fennel seeds
  • ½ tsp black peppercorns
  • 2 dried red chillies
  • 1 tsp ginger paste (see Tips)
  • ½ tsp garlic paste (see Tips)
  • 50 g brown onion
  • 12 fresh curry leaves
  • 2 - 5 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • 9 sprigs fresh coriander, leaves, stalks and roots (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp baking powder (see Tips)
  • 1000 g oil, for frying

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
252.5 kJ / 60.1 kcal
Proteína
2.8 g
Carbohidratos
6.9 g
Grasa
2.3 g
Grasas saturadas
0.3 g
Fibra
3.7 g
Sodio
108.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas