Pierogi cu carne

Ninguna valoración
Prep. 40min
Total 1h
6 porții

Ingredientes

Umplutură
  • ceapă sferturi
    100 g
  • ulei de rapiță
    20 g
  • carne de vită, fără os gătită, bucăți (vezi recomandare)
    320 - 350 g
  • morcov descojit, gătit, bucăți (vezi recomandare)
    40 - 50 g
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • măghiran, uscat
    ¼ - ½ linguriță
Pierogi
  • apă plus pentru gătit pierogi
    250 g
  • ou mijlociu (53-63 g)
    1
  • ulei de rapiță
    20 g
  • făină plus pentru presărare
    560 g
  • sare de mare pentru gătit pierogi
    1 priză

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 porție

Proteína 20.3 g
Calorías 2006 kJ / 479 kcal
Grasa 12.1 g
Fibra 3.1 g
Carbohidratos 74.3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...