Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů pórku, bílé části
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
- 2 bobkové listy
- 5 hřebíčků
- 1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
- 500 gramů bílého vína, suchého
- Inf. nutricional
- por 850 gramů
- Calorías
- 1871 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 1.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Portugalská zelená vejce
Ninguna valoración
Pak choi s houbami
15 Min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 godz. 5 min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Ninguna valoración
Římské gratinované artyčoky
Ninguna valoración
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 Std. 15 Min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 Std. 20 Min
Salsa s chilli a ananasem
Ninguna valoración
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.