Dispositivos y accesorios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteína
6 g
Calorías
1152 kJ /
274.3 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Brioche Burger Buns
4h
Date and Nut Balls
20min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Sunflower Butter
25min
Sichuan spaghetti
50min
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min