Dispositivos y accesorios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteína
6 g
Calorías
1152 kJ /
274.3 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Swedish Meatballs with Gravy
30min
BBQ Pulled Chicken
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Mulled white wine
15min
Grenadine
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Ninguna valoración
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Whole Chicken with Ratatouille
1h