Dispositivos y accesorios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteína
6 g
Calorías
1152 kJ /
274.3 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Gut Immunity Shot
5min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Greek cabbage salad
5min
Ground Beef Taco Filling
25min