Dispositivos y accesorios
Fermenteret kål
Prep. 30min
Total 48h 30min
700 g
Ingredientes
-
savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene500 g
-
gulerødder200 g
-
sukker1 spsk
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
fed hvidløg2
-
vand1000 g
-
salt20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Sodio
3029 mg
Proteína
1 g
Calorías
166 kJ /
40 kcal
Grasa
0 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Salater
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Krydret rødkål
1h 10min
Cremede champignoner
Ninguna valoración
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Ninguna valoración
Falafel-vafler
Ninguna valoración
Ris salat med grøntsager
Ninguna valoración
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Ninguna valoración
Bulgurhvede
Ninguna valoración
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Ninguna valoración
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Ninguna valoración
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Ninguna valoración