Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt
  • 120 g red wine
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 clove

Inf. nutricional
por 400 g
Calorías
3202.8 kJ / 765.5 kcal
Proteína
76.7 g
Carbohidratos
57.2 g
Grasa
17.5 g
Grasas saturadas
6.9 g
Fibra
19.6 g
Sodio
58531.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas