Dispositivos y accesorios
Fish Stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3636.4 mg
Proteína
133.5 g
Calorías
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Grasa
32.1 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
32.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
3Q Mooncake
1h 45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Chinese Five Spice Powder
Ninguna valoración
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Homemade miso soup
55min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min