Vegansk espresso-kokos-is med brownie og chokoladesauce

Vegansk espresso-kokos-is med brownie og chokoladesauce

Ninguna valoración
Prep. 1h
Total 9h 30min
9 stykker

Ingredientes

Espresso-kokos-is
  • cashewnødder, rå
    250 g
  • vand, varmt til iblødsætning
  • kaffebønner
    15 g
  • kokosmælk
    400 g
  • rørsukker
    100 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • instant kaffe
    4 tsk
  • salt
    2 knivspidser
Mørk chokoladesauce
  • mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets (vegansk)
    50 g
  • kokosolie
    20 g
  • plantebaseret mælk f.eks. mandelmælk eller sojamælk
    70 g
Veganske og glutenfri brownies
  • rørsukker
    80 g
  • vand
    80 g
  • kokosolie
    60 g
  • hørfrø blandet med 6 spsk vand
    2 spsk
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ tsk
  • mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets
    200 g
  • glutenfrit mel
    80 g
  • natron
    ¼ tsk

Inf. nutricional por 1 stykke

Calorías 607 kcal / 2539 kJ
Proteína 10 g
Grasa 39 g
Carbohidratos 54 g
Fibra 5 g
Grasas saturadas 22 g
Sodio 88 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo