
Dispositivos y accesorios
Vegansk espresso-kokos-is med brownie og chokoladesauce
Prep. 1h
Total 9h 30min
9 stykker
Ingredientes
Espresso-kokos-is
-
cashewnødder, rå250 g
-
vand, varmt til iblødsætning
-
kaffebønner15 g
-
kokosmælk400 g
-
rørsukker100 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
instant kaffe4 tsk
-
salt2 knivspidser
Mørk chokoladesauce
-
mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets (vegansk)50 g
-
kokosolie20 g
-
plantebaseret mælk f.eks. mandelmælk eller sojamælk70 g
Veganske og glutenfri brownies
-
rørsukker80 g
-
vand80 g
-
kokosolie60 g
-
hørfrø blandet med 6 spsk vand2 spsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
-
mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets200 g
-
glutenfrit mel80 g
-
natron¼ tsk
Inf. nutricional por 1 stykke
Calorías
607 kcal /
2539 kJ
Proteína
10 g
Grasa
39 g
Carbohidratos
54 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
22 g
Sodio
88 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Delikate is
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración