Dispositivos y accesorios
Fersken i hvidvinssirup
Prep. 10min
Total 4h
4 portioner
Ingredientes
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
63 mg
Proteína
4 g
Calorías
968 kJ /
231 kcal
Grasa
2 g
Fibra
12 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vanilje is
12h
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Saltkaramel- og chokolademousse
45min
Frossen mojito cheesecake
24h 25min
Sunde snickersbarer
Ninguna valoración
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Ninguna valoración
Bærskum
10min
Daddelbarer med mandler og kakao
Ninguna valoración
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Ninguna valoración
Karameller
2h
Chokoladeis
12h
Chokolademousse
3h 20min