Dispositivos y accesorios
Fersken i hvidvinssirup
Prep. 10min
Total 4h
4 portioner
Ingredientes
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
63 mg
Proteína
4 g
Calorías
968 kJ /
231 kcal
Grasa
2 g
Fibra
12 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Ninguna valoración
Tiramisu
5h 20min
Cremet banantærte
4h 15min
Chokolademousse
3h 20min
Sprøde boller med creme
Ninguna valoración
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3h 20min
Cremet citronis
12h 10min
Karameller
2h
Kaffesmåkager
Ninguna valoración
Tiramisusmåkager
Ninguna valoración
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Ninguna valoración