Dispositivos y accesorios
Rabarber-pandekagestykker
Prep. 20min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
sukker150 g
-
æg, store adskilt3
-
hvedemel70 g
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
havsalt1 knivspids
-
smør30 g
-
rabarber skåret i stykker (3 cm)500 g
-
mandler, flagerg
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.9 g
Calorías
2655 kJ /
635 kcal
Grasa
40.7 g
Carbohidratos
56.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Overnight-oats med chokolade og pære
20min
Tiramisusmåkager
Ninguna valoración
Æble-ingefærfigurer
Ninguna valoración
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna valoración
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna valoración
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna valoración
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna valoración
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna valoración
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna valoración
Fruktgeléer
Ninguna valoración
Daddelbarer med mandler og kakao
Ninguna valoración