Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 240 gramů vody
-
10
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
o bien 1 čajová lžička instantního droždí (viz Tip) - 350 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na pomoučení
-
150
gramů chlebové žitné mouky
o bien 150 gramů hladké špaldové mouky - 100 gramů bílého jogurtu
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička pečicího sladu
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- olej, na vymazání
- Inf. nutricional
- por 1 plátek
- Calorías
- 530.5 kJ / 126.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 25.4 g
- Grasa
- 0.8 g
- Grasas saturadas
- 0.2 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 314.8 mg
Recetas alternativas
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min.
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min.
Máslo
5min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Mazanec
2h 15 min.
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Loupáky s mákem
1h 30min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min