Dispositivos y accesorios
Fermented beetroot dip
Prep. 20min
Total 25h
660 g
Ingredientes
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 660 g
Proteína
41.3 g
Calorías
8976 kJ /
2137.1 kcal
Grasa
185.8 g
Fibra
23 g
Carbohidratos
72.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Ninguna valoración
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Cashew-Vanilla Yogurt
16h
Coconut Yogurt
11h 30min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Vegan Bolognese
50min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Matcha Hot Chocolate
15min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min